Siptec DiscoPlus MR

Seria DiscoPlus M garantează rezultatul excelent al cultivării miriștilor. Sunt foarte potrivite pentru pregătirea patului de semințe sau pentru nivelarea solului după arat. Diametrul mare al discurilor obține o zona de lucru profundă la viteză mare chiar și sub cantități mari de masă organică.

Diametrul discurilor 520mm sau 570mm obtin cultivare de lucru pana la 12 cm la viteza mare chiar si in conditii foarte severe. Una dintre caracteristicile principale este amestecarea uniformă și intensivă a materiei organice.

DiscoPlus MR, grapă cu discuri montată cu cadru pliabil, lățime de lucru 4m, 5m și 6m.

Siptec DiscoPlus MR 4 metri, are 32 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 140 si 180 CP.
Siptec DiscoPlus MR 5 metri, are 40 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 180 si 200 CP.
Siptec DiscoPlus MR 6 metri, are 48 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 200 si 240 CP.

Discurile DiscoPlus M și DiscoPlus MR sunt suspendate în perechi printr-o suspensie de cauciuc formată din 4 blocuri de cauciuc. Suspensia nu necesită întreținere, este foarte silentioasă în timpul lucrului și funcționează chiar și în cantități mari de masă organică. Rezultatul cultivării miriștilor este excelent, în timp ce aceste mașini sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru pregătirea patului de semințe sau pentru nivelarea solului după arat.

Preț la cerere

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Grape cu discuri compacte
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Matei Stirbu

Reprezentant Vanzari

matei.stirbu@agritehnica.ro
0730444425