Siptec DiscoPlus M 300

Seria DiscoPlus M garantează rezultatul excelent al cultivării miriștilor, în timp ce aceste mașini sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru pregătirea patului de semințe sau pentru nivelarea solului după arat.

DiscoPlus M este o grapă cu discuri ce are un cadru rigid și lățime de lucru 3m, 3,5m și 4m.

Siptec DiscoPlus M 3 metri, are 24 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 90 si 120 CP.
Siptec DiscoPlus M 3,5 metri, are 28 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 120 si 140 CP.
Siptec DiscoPlus M 4 metri, are 32 de discuri Ø520 mm si are nevoie de un Tractor cu o putere cuprinsa intre 130 si 160 CP.

Discurile DiscoPlus M și DiscoPlus MR sunt suspendate în perechi printr-o suspensie de cauciuc formată din 4 blocuri de cauciuc. Suspensia nu necesită întreținere, este foarte silentioasă în timpul lucrului și funcționează chiar și în cantități mari de masă organică. Rezultatul cultivării miriștilor este excelent în timp ce acele mașini sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru pregătirea patului de semințe sau pentru nivelarea solului după arat.

Preț la cerere

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Grape cu discuri compacte
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Matei Stirbu

Reprezentant Vanzari

matei.stirbu@agritehnica.ro
0730444425