Maschio Pinocchio

Scarificator Maschio Pinocchio

PINOCCHIO este modelul de bază din gama de scarificatoare MASCHIO GASPARDO. Proiectat pentru tractoare de la 50 la 160 CP, este ideal pentru ferme specializate medii și mici și parcele cu spațiu îngust între rânduri (vii și livezi).

Utilaj compact și robust
Numărul de dinți variază de la 3 la 7. Dinții sunt montați pe suporturi sudate pe cadru, fiecare cu o grosime de 30 mm și o înălțime de până la 76 cm, pentru o adâncime maximă de lucru de 45 cm. Combinația de dinți și sape cu înveliș de tungsten asigură o performanță ridicată.

Siguranţa
Pentru a lucra în siguranță, dinții au un șurub de forfecare, care permite arborelui să se balanseze în sus, evitând posibila deteriorare a dintelui și a cadrului. Adâncimea de lucru este reglată cu ajutorul ruloului dublu cu dinți din spate, care are sarcina de a încorpora în sol miriștea de suprafață.

Versatilitate
PINOCCHIO dispune de un rulou dublu cu dinți, care asigură că solul care tocmai a fost despicat în sus este rupt în jos perfect, la o înclinare fină, și încorporează reziduurile de cultură la 15-20 cm adâncime în sol. Cu sol afânat, terenul poate fi pregătit pentru semănat într-o singură trecere.

Dinții înclinați progresiv pătrund treptat în sol, ajungând la o adâncime de 55 cm, cu cerințe de putere redusă și un consum moderat de combustibil.

– Spărgătoare de brazdă reversibile;
– Schimbare rapidă a vârfului reversibil cu înveliș de tungsten;
– Aripi laterale.

Ruloul dublu cu dinți
Ruloul dublu cu dinți cu reglare mecanică sau hidraulică permite finisarea excelentă a solului și încorporarea reziduurilor de cultură, menținând ridicată fertilitatea solului.

Contra-rotația vârfurilor înseamnă că bulgării de pământ de pe suprafață sunt rupți, facilitând operațiile de finisare ulterioare. Niciuna dintre acestea nu implică solicitarea suplimentară a tractorului.

Când se depășește sarcina maximă șurubul este retezat, permițând dinților să se ridice și evitând astfel posibile deteriorări ale dinților și ale cadrului.

6.500 EUR

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Scarificatoare
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Marian Archip

Reprezentant vânzări

marian.archip@agritehnica.ro
0730444475