Maschio Artiglio Magnum

Scarificator Maschio Artiglio Magnum

ARTIGLIO MAGNUM este modelul de scarificator MASCHIO care poate ajunge cel mai adânc în sol, cu o adâncime de lucru de 70 cm, pentru lățimi de lucru de până la 4 m, agregat cu tractoare din gama de la 190 până la 400 CP.

Nivel ridicat de performanţă
Cadrul lui ARTIGLIO MAGNUM se susține dinți profilați de 40 mm grosime, cu vârfuri acoperite cu carbură de tungsten, având ca rezultat o gardă la sol de 105 cm pentru o adâncime de lucru impresionantă de 70 cm. Adâncimea de lucru considerabilă, combinată cu sistemul de siguranță cu șurub de forfecare, permite subsolajul chiar și pe cele mai grele și mai dure soluri, unde compactarea este mai adâncă.

Formă de „val”
Lateralele cu forma inovatoare de „val” și distanța generoasă față de sol asigură un flux optim de sol și reziduuri, evitând blocajele chiar și la viteze mari de lucru și atunci când există o cantitate mare de reziduuri de cultură.

Rulou versatil
Ruloul dublu posterior cu dinți sau cu sape este reglat hidraulic, asigurând un control ușor al adâncimii de lucru, un nivel ridicat de stabilitate chiar și la viteze mari și descompunerea bulgărilor mari într-o înclinare bună.

Echipament standard
Vârf reversibil cu cuplaj rapid îmbracat în tungsten;
Esplozoare de 140 mm cu adaos de tungsten;
Reversible clod crusher;
Buloane de siguranţă, 5 de rezervă;
Picioare de sprijin;
Kit lumini şi tablouri pentru versiunile 300, 400.

Preț la cerere

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Scarificatoare
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Cosmin Simon

Reprezentant Vanzari

cosmin.simon@agritehnica.ro
0738006094