Presă baloți Maschio Entry

Presele baloţi rotunzi ENTRY, deși sunt modelul de bază în gama Maschio, sunt construite având la bază aceleași principii ca cele mai avansate mașini, prin standarde riguroase de calitate.

Utilajul a fost proiectat pentru un utilizator care caută productivitate și fiabilitate excelente, împreună cu costuri reduse de exploatare și ușurință în utilizare.

O presă baloți rotunzi foarte rezistentă, cu un raport excelent calitate/preț, creată pentru a fi utilizată cu tractoare cu putere redusă: amprenta redusă permite trecerea prin locuri înguste și lucrul pe pante semnificative.

Compactă și ușoară, dar cu performanțe ridicate, ENTRY este o presă baloți rotunzi cu cameră fixă cu alimentator alternativ, ușor de întreținut, simplu de utilizat și potrivită pentru tractoare cu putere redusă. Datorită dimensiunii reduse și centrului de greutate foarte coborât, este perfectă chiar și în zonele înclinate. Este disponibilă în două versiuni: ENTRY 120 și ENTRY 150.

  • Necesita un Tractor cu o putere intre 40 si 50 CP
  • Diametru balot: 1.200 – 1.500 mm
  • Lățime pick-up: 2.000 mm
  • Număr de bare: 33 – 41

Presă baloți rotunzi cu cameră fixă cu bare
Prin camera de comprimare robustă cu bare de oțel, modelul ENTRY se distinge ca o presă baloți rotunzi cu cameră fixă cu versatilitate ridicată a colectării și capacitate excelentă de operare. Camera are un sistem de ridicare cu bare catenare și continue, cu presiune reglabilă de până la 140 bar.

Caracteristicile prin care se distinge sunt:

Este perfectă pentru fân, paie și siloz;
Rotirea constantă a balotului;
Baloți bine formați și grei;
Necesar redus de putere;
Greutate redusă;
Legare cu plasă sau cu sfoară și plasă;
Întreținere redusă și durată lungă de viață.

Sistem automat de eliberare din mișcarea catenară
Când ușa este deschisă, mișcarea catenară este întreruptă de un mecanism de eliberare. Acest sistem, care protejează transmisia și catena, garantează o durată lungă de viață a mașinii, protejând totodată balotul în timpul fazei de descărcare.

Greblă deflector față
ENTRY este echipată cu o greblă de presare pentru brazde, capabilă să comprime și să transporte produsul spre alimentator, asigurând un debit regulat și uniform care, împreună cu melcii, garantează o formă și o densitate perfecte pentru balot.

Melc de alimentare
Prin utilizarea a doi melci laterali, furajele colectate de un pick-up lat sunt transportate către alimentator pentru a se obține baloți compacți chiar și la margini. Această caracteristică favorizează manipularea și depozitarea baloților.

Lubrifiere automată lanțuri
Presa baloți rotunzi este echipată cu un sistem automat de lubrifiere a lanțurilor. Acesta intră în funcțiune de fiecare dată când ușa este închisă, prin acționarea unei pompe mecanice. Lanțurile ranforsate cu pas de 1” garantează rezistența maximă pentru o mașină care funcționează întotdeauna.

Preț la cerere

Despre ofertă
  • ID ofertă:
  • Disponibilitate: imediata
  • Oferit de
  • Tip stoc: nou

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Presa Balotat
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Matei Stirbu

Reprezentant Vanzari

matei.stirbu@agritehnica.ro
0730444425