Plug Maschio Mirco

Plug semipurtat

MIRCO, plug reversibil semipurtat pentru arat în brazdă și/sau pe sol, cu un număr de corpuri de la 6 la 9, este caracterizat prin calitate și tehnologie care oferă performanțe extrem de ridicate, inclusiv sisteme multiple de corecție a poziției de lucru și de siguranță pentru a face față sarcinilor combinate de aerare a solului, îngropare și încorporare a reziduurilor de cultură. Disponibil într-o configurație cu până la 9 corpuri, acest model este potrivit pentru tractoare cu putere de până la 500 HP.

Design modular
Designul modular înseamnă un cadru standard construit pentru a include şase, șapte sau opt corpuri de plug, cu opțiunea de a atașa un corp suplimentar folosind o placă de îmbinare cu șuruburi, astfel încât cuplarea durează câteva secunde. Lățimea de lucru poate fi reglată cu ajutorul sistemului PASSO de tip pas-cu-pas, care are 5 opțiuni de reglare cu șuruburi, sau soluția VARIO cu sistem de reglare hidraulică non-stop cu memorie automată: în acest din urmă caz, setările sunt efectuate prin reglarea corespunzătoare a comenzilor relevante ale unității hidraulice.

Versiunea în brazdă/pe sol
Versiunea în brazdă/pe sol disponibilă la cerere. Cu o roată față lată de 300 mm, utilajul asigură o adâncime de lucru constantă, precum și urmărirea conturului solului cu mai multă precizie. Această caracteristică prezintă avantaje considerabile, cum ar fi eliminarea tălpii plugului, care rezultă din patinarea roților în brazda de semănat, uzura redusă a interiorului anvelopelor și vibrații mai reduse.

Sistem triunghiular nou
Tija de reglare centrală – mecanică sau hidraulică – creează o structură triunghiulară care permite transferul forțelor direct pe roata din spate. Acest lucru are ca rezultat o structură mai rigidă a cadrului, prevenind îndoirea acestuia și îmbunătățind astfel rezistența întregii structuri în timpul aratului.

HD sau NSH
Pentru lucrări mai dure se pot alege două configurații. Versiunea HD – care are în continuare același cadru cu secțiunea de 160×160, cu sistem de siguranță cu șurub de forfecare cu diametrul de 10 mm – duce structura robustă la următorul nivel, cu plăci ranforsate pentru atașarea grinzilor plugului, plăci de montare a grinzii de plug cu o grosime de 15 mm, grinzi de plug cu secțiuni mai mari de 90×40 mm, cu spaţiu sub grindă de 90 cm, și cuțite brăzdar pe toate corpurile plugului. Alternativ, sistemul NSH (non-stop hidraulic) are cilindri hidraulici la fiecare corp de plug – cu o preîncărcare care poate fi reglată hidraulic din cabină – permițând ridicarea corpurilor de plug în caz de impact și readucerea lor în poziția corectă imediat ce au trecut de obstacol.

90.000 EUR

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Plug
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Marian Archip

Reprezentant vânzări

marian.archip@agritehnica.ro
0730444475