Olimac Drago GT

Heder Olimac Drago GT

Vă aflați în căutarea unui cap de recoltare a porumbului care să folosească la maximum posibilitățile combinei dumneavoastră? Cu noul utilaj DRAGO GT de la Olimac, veți duce recoltele dumneavoastră de porumb la un cu totul alt nivel.

Datorită plăcilor sale automate cu sistem brevetat de atenuare a șocurilor, se împiedică pierderile de știuleți și de semințe. Noul sistem dublu de tăiere cu foarfece face posibilă tăierea și distribuția curată a cocenilor de porumb, chiar și la viteze de lucru ridicate.

Sistem dublu de taiere cu foarfece
Utilajul DRAGO GT are un sistem dublu de tăiere, brevetat de Olimac. Pe fiecare rând se află patru lame de tăiere cu rotire în sens invers. Acestea au înălțimi alternative și se suprapun, tăind astfel porumbul prin metoda foarfecelor.

Materialul taiat este distribuit uniform
Sistemul dublu de tăiere al DRAGO GT acoperă cu cuțitele toată lățimea suprafeței de lucru. Acest lucru garantează o tăiere uniformă, chiar și în cazul unor rânduri însămânțate neregulat sau la capetele de tarla. Viteza mare de rotație a lamelor asigură o tăiere optimă a tulpinilor de porumb, chiar și la viteze de lucru ridicate.

Campul ramane gata pentru arat
Lamele de tăiere ale DRAGO GT lucrează aproape paralel cu solul, ceea ce permite o poziție de conducere coborâtă. Miriștea de porumb rămâne la o înălțime de câțiva centimetri, iar cioturile sunt spintecate, ceea ce asigură o viteză mare de compostare și nu permite instalarea dăunătorilor.

Reduc pierderele de recolta
Utilajele DRAGO GT sunt echipate cu un sistem de reglare automată a distanțelor dintre plăcile de sprijin. Fiecare rând își reglează automat distanța dintre plăcile de bază și independent față de celelalte rânduri.

Spatierea se adapteaza constant
DRAGO GT se adaptează în mod constant și optim la condițiile de pe teren, reducând astfel considerabil pierderile de recoltă. Plăcile de bază funcționează complet automat. În timpul recoltării nu mai este nevoie de nicio intervenție din partea șoferului.

Mai multa precizie cu ajutorul arcurilor de intindere
Tehnologia de reglare automată a plăcilor de bază introdusă de Olimac a fost verificată timp de mulți ani și a fost dezvoltată continuu pentru utilajele DRAGO GT. În prezent cuprinde și arcuri de întindere, astfel că funcționează și mai precis și mai lin.

Amortizeaza impactul provocat de stiuleti
Utilajele DRAGO GT sunt echipate cu un mecanism brevetat de suspensie care amortizează impactul știuleților de porumb asupra plăcilor de bază în timpul recoltării. Plăcile de bază cu arcuri absorb energia de coliziune și permit astfel preluarea cu delicatețe a știuleților, fără pierderi de știuleți și de boabe.

Pierderi de pana la 80% mai mici prin decorticare
Mai ales atunci când recoltarea se face în condiții de uscăciune, lovirea știuleților de plăcile de bază duce decorticarea boabelor și la pierderi mai mari de recoltă. Aceste pierderi sunt reduse la minimum de plăcile de bază DRAGO GT cu amortizare.

Alimentare Delicata
Rulourile de tulpini realizate cu DRAGO GT sunt cu până la 25% mai lungi decât cele ale concurenței. La aceeași viteză de deplasare, viteza de rotație mai mică face ca plantele de porumb să intre mai încet în mașină, astfel că știuleții sunt preluați mai delicat.

Fara spintecare, fara scuturare
Cuțitele pentru rulourile de tulpini sunt aliniate cu precizie milimetrică. În acest fel, plantele sunt trase în jos pe verticală, fără vibrații transmise către știuleți. În felul acesta este împiedicată pierderea de știuleți.

Functioneaza si cu porumbul cazut
Datorită unghiului de lucru și al construcției plate, DRAGO GT permite o recoltare optimă în condiții dificile. Utilajul este susținut de lanțuri culegătoare cu dispunere conică, cu vârfuri care ajung aproape de sol. În acest fel, utilajul DRAGO GT poate culege eficient porumbul și poate prelua recolta în mod fiabil, chiar și în cazul recoltelor doborâte de vânt.

Mai putine paie in combina
Prin construcția lor conică, lanțurile culegătoare ale DRAGO GT apucă porumbul în mod agresiv la început, dar apoi eliberează planta de îndată ce știuletele a fost preluat. În acest fel, materialul inutil nu mai intră în sistemul de alimentare. Proporția mai mică de paie din combină ajută la treierat și îmbunătățește rezultatele recoltării.

Siguranta multipla
Fiecare unitate de rând a DRAGO GT este protejată de patru ori, prin ambreiaje cu alunecare cu mărimi diverse. În acest fel, mecanismele de siguranță pot interveni înainte ca mașina să sufere avarii. Ca o ultimă măsură de siguranță, fiecare unitate de antrenare este protejată de un șurub cu splint.

Fara supraincalzire, fara rugina
Toate ambreiajele cu alunecare sunt situate în cutia de viteze și funcționează scufundate în ulei. În acest fel sunt prevenite supraîncălzirea și ruginirea. Și melcul transversal este echipat cu un ambreiaj cu alunecare scufundat în ulei.

Transmisie eficienta puterii
Din construcție, utilajele DRAGO GT sunt proiectate fără lanțuri, doar cu transmisie. Grupul propulsor eficient evită angrenajele unghiulare și reduce astfel pierderile de putere.
Toate piesele angrenajului DRAGO GT sunt confecționate din aliaj de fontă de înaltă calitate. Acest material special permite o greutate mai redusă combinată cu o rezistență mai mare.

Tehnologie de transmisie utilizata in industria auto
Cutia de viteze principală a DRAGO GT, dezvoltată exclusiv de Olimac, include roți conice spiralate, utilizate frecvent în industria auto. Acestea fac ca grupul propulsor al DRAGO GT să fie extrem de eficient și de silențios.

Complet personalizabile
DRAGO GT poate lucra pe patru până la 24 de rânduri, cu distanțe între rânduri plecând de la 50 cm. Opțional, utilajul poate fi comandat cu un cadru hidraulic pliabil și cu un sistem de tăiere. De asemenea, utilajul DRAGO GT poate fi echipat cu diverse accesorii care să răspundă necesităților dumneavoastră.

Pentru toate combinele si masinile de recoltat furaje
DRAGO GT se poate adapta la toate combinele obișnuite și la toate mașinile de recoltat furaje și se poate livra cu adaptoare suplimentare pentru diverse vehicule.

54.000 EUR

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Heder
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Marian Archip

Reprezentant vânzări

marian.archip@agritehnica.ro
0730444475