Olimac Drago 2

Heder Olimac Drago 2

Reduc pierderele de recolta
Utilajele DRAGO 2 sunt echipate cu un sistem de reglare automată a distanțelor dintre plăcile de sprijin. Fiecare rând își reglează automat distanța dintre plăcile de bază și independent față de celelalte rânduri.

Spatierea se adapteaza constant
DRAGO 2 se adaptează în mod constant și optim la condițiile de pe teren, reducând astfel considerabil pierderile de recoltă. Plăcile de bază funcționează complet automat. În timpul recoltării nu mai este nevoie de nicio intervenție din partea șoferului.

Alimentare delicata
Rulourile de tulpini realizate cu DRAGO 2 sunt cu până la 25% mai lungi decât cele ale concurenței. La aceeași viteză de deplasare, viteza de rotație mai mică face ca plantele de porumb să intre mai încet în mașină, astfel că știuleții sunt preluați mai delicat.

Fara spintecare, fara scuturare
Cuțitele pentru rulourile de tulpini sunt aliniate cu precizie milimetrică. În acest fel, plantele sunt trase în jos pe verticală, fără vibrații transmise către știuleți. În felul acesta este împiedicată pierderea de știuleți.

Perfect pentru porumbul doborat
Datorită unghiului de lucru și al construcției plate, DRAGO 2 permite o recoltare optimă în condiții dificile. Sistemul de tăiere montat în spate permite lanțurilor culegătoare să ajungă până la sol, ceea ce face ca DRAGO 2 să fie mașina perfectă pentru porumbul doborât.

Mai putine paie in combina
Prin construcția lor conică, lanțurile culegătoare ale DRAGO 2 apucă porumbul în mod agresiv la început, dar apoi eliberează planta de îndată ce știuletele a fost preluat. În acest fel, materialul inutil nu mai intră în sistemul de alimentare. Proporția mai mică de paie din combină ajută la treierat și îmbunătățește rezultatele recoltării.

Se obtine o taiere o taiere uniforma
DRAGO 2 poate fi echipată opțional cu un sistem de tăiere a tulpinilor. Cuțitele de tăiere extra-lungi sunt amplasate pe mijlocul rândului și acoperă toată lățimea de lucru a capului de recoltat porumbul. În acest fel, plantele sunt distribuite uniform și nu se formează poloage.

Costuri minime cu uzura
Sistemul de tăiere DRAGO 2 este montat direct pe transmisia principală a unui rând, fără a fi nevoie de angrenaje unghiulare, evitându-se astfel pierderile de putere. Niciun alt sistem de tăiere a porumbului nu este atât de eficient. Cuțitele sistemului de tăiere sunt călite, foarte rezistente la uzură și se schimbă repede. Deoarece se folosesc doar două cuțite la un rând, costurile de întreținere pentru DRAGO 2 sunt minime.

Fiecare rand cu protectie separata
Pentru a se preveni deteriorarea componentelor transmisiilor, pe fiecare rând se găsește câte un ambreiaj cu alunecare. În plus, grupurile propulsoare ale DRAGO 2 sunt protejate de lanțuri duplex.

Durabilitate garantata
Fiecare unitate de rând are un rezervor de lubrifiant de 4,5 kg, care alimentează transmisia și dispozitivul de tăiere. Joja încorporată permite verificarea rapidă a nivelului de umplere și orice pierdere de vaselină poate fi detectată la timp. De asemenea, construcția modulară a DRAGO 2 și accesul rapid la componente ușurează activitățile de service și întreținere.

Fiabilitate si fara intretinere
DRAGO 2 este disponibilă cu o transmisie bilaterală în baie de ulei. Transmisia etanșă cu lanț reduce greutatea, nu necesită întreținere și este extrem de durabilă.

Reglarea vitezei de deplasare
Dacă doriți să reglați viteza capului de recoltare, o puteți face în orice moment prin înlocuirea roților transmisiei cu lanț.

Complet personalizabile
DRAGO 2 poate lucra pe patru până la 18 de rânduri, cu distanțe între rânduri plecând de la 50,8 cm. Opțional, utilajul poate fi comandat cu un cadru hidraulic pliabil și cu un sistem de tăiere. De asemenea, utilajul DRAGO 2 poate fi echipat cu diverse accesorii care să răspundă necesităților dumneavoastră.

Pentru toate combinele si masinile de recoltat furaje
DRAGO 2 se poate adapta la toate combinele obișnuite și la toate mașinile de recoltat furaje și se poate livra cu adaptoare suplimentare pentru diverse vehicule.

45.000 EUR

Despre ofertă

Detalii

Date tehnice
  • Categoria: Heder
Descarcă date utilaj (PDF)

Contact

Marian Archip

Reprezentant vânzări

marian.archip@agritehnica.ro
0730444475